perjantai 23. huhtikuuta 2010

Ihania ristiriitaisuuksia

Nostan jalat pöydälle ja siemaisen kahvikupista, vedän kuvitteelliset savuhenkäykset sisään ja pitkään ulos, aah! Pala tummaa suklaata kielelle, nautin suljetuin silmin. Hitaasti, sieltä se tulee, makuhermojen orgasmi. Kahvia ja suklaata, taivaan mannaa.

Hymy karehtien suunpielessä aukaisen silmät ja pudistan naurahtaen päätäni. Ihana hekotus kumpuaa syvältä sisältäni ja meinaan keikahtaa tuolillani. Siinä sitä oltaisiin, selällään kuin rimpuileva kilpikonna ja koira nuuhkimassa, että mitäs nyt akka lattialla makoilee.. Mutta ei tällä kertaa, saan tasapainon takaisin ja asettelen itseni takaisin naiselliseen asentoon. Jalat pöydällä ja hymy huulilla.

Hymyilen itsekseni naisena olemisesta. Kuinka ihanan ristiriitaisia me naiset saammekin olla, mikä ihana vapautus! Puutarhurin ammatissa naisena oleminen on mielenkiintoista. Uniformuni koostuu raksahousuista, vanhoista huppareista ja öljykangastakista, mikä on jo nähnyt parhaat päivänsä. Työkenkäni ovat tomun ja ravan peitossa. Päivän päätteeksi tämä nainen on yltäpäältä tomua, likaa ja oksanpätkiä sotkeutuneena hiuksiin. Kuin kaunis, hyvältä tuoksuva kukkanen!

Astelen päättäväisin askelein ympäri työmaita, milloin mitäkin tehden ja lihaksia rääkäten, asennot kuin parhailta jooga-guruilta. Joskus pää alaspäin keho kolmessa mutkassa ja miettien: " Mitä hittoa olen taas tekemässä? "

Kerron salaisuuden. Nautin kun saan hypätä traktorin tai ihan minkä koneen hyttiin, survoa vaihteita ja tuntea hallitsevansa isot koneet ja niiden voima. Se on minun pienen hymyn väreen salaisuus. Sitä saa olla ihan äijä aina kun haluaa.

Äijänä olemisessa on myös huonot puolensa. Kun työkavereina on periaatteessa miehiä, on huono odottaa saavansa mitään erikoiskohtelua. Kun pyytää johonkin apua, minulle vain ojennetaan työkalut kouraan. Toisaalta naisena olemisen ihanuus astuu tällöin esiin. Olla äijä tarvittaessa, mutta on myös taitoa olla nainen miesten joukossa. Käyttää häpeämättä kaikkia naisten arsenaaliin kuuluvia aseita, siitä saa myös hymyn väreen huulille. Ei niin etteivätkö kaikki työmiehet jo tuntisi naiselliset temput, mutta kai se on heistä hauskaa katsella, kun heitän muutaman silmänräpsytyksen kehiin. Aivan yhtä hauskaa heillä tuntuu olevan, kun seuraavat hyvän välimatkan päästä kun tällä neidillä keittää milloin mikäkin asia yli. Välillä sitä tuntee olevansa yleinen taukokevennys. Mikä siinä on, että miehistä on kiva kokeilla kuinka pitkälle tällä neidillä venyy pinna ennen kuin tartutaan pajavasaraan?

Kaiken sen äijänä olemisen vastapainoksi on ihana heittäytyä vapaa-ajallaan täydeksi ladyksi korkeiden korkokenkien ja kynsilakkojen kera. Laittaa kaikenlaisia maailman kauneustököttejä nassuun ja uskoa, että yksi ryppy on voitettu. Pukeutua hepeniin ja sujauttaa hajuvettä korvan taakse, punata huulet riemun punaisiksi ja astella maailmaan lanteiden keinahdusten tahtiin.

Naisena oleminen kaikkine ristiriitaisuuksineen, kuinka hekumallisen ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti